Столичні оперативники затримали чоловіка за незаконне заволодіння автомобілем у Дарницькому районі

Зловмисник за допомогою евакуатора викрав чуже авто, яке хотів продати на запчастини. Поліцейські протягом двох діб встановили місце знаходження автівки та особу правопорушника. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До поліції Києва на спецлінію 102 від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що з двору будинку на вулиці Срібнокільській зник його автомобіль «Ауді». За вказаною адресою прибули правоохоронці, які провели першочергові слідчо-оперативні заходи та розпочали пошуки іномарки.

Столичні оперативники затримали чоловіка за незаконне заволодіння автомобілем у Дарницькому районі


Як розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Дарницького управління поліції Олексій Кабанченко, оперативні працівники опрацювали записи з камер спостереження системи «Безпечне місто» та протягом двох діб встановили місце знаходження викраденого транспортного засобу та особу зловмисника:

«Ми з’ясували, що чоловік викрав іномарку за допомогою евакуатора та сховав її на околиці міста. Прослідкувавши за маршрутом правопорушника, ми також встановили його місце проживання. Зловмисником виявився уродженець Луганщини, 1973 року».
Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

«За погодженням із окружною прокуратурою слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину та підготували клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу», - додав підполковник поліції.

Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии