Слідчі повідомили про підозру чоловіку за стрілянину на столичному Подолі

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. За вчинення хуліганських дій йому загрожує до п’яти років обмеження волі.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від перехожих про стрілянину на вулиці Кирилівській, що у Подільському районі. На виклик оперативний черговий негайно зорієнтував наряди патрульної поліції та слідчо-оперативну групу.

За словами дізнавача Подільського управління поліції Юлії Марценюк, патрульні вже за кілька хвилин прибули на виклик і затримали зловмисника:

«Внаслідок події ніхто не постраждав. Для встановлення деталей правопорушення та мотивів скоєного ми проаналізували відео з камер спостереження, що зафіксували стрілянину та допитали фігуранта. Виявилося, що чоловік дістав предмет, схожий на пістолет і здійснив декілька пострілів вгору. Уродженця Вінниччини, 1992 року народження, затримано у порядку статті 298-2 Кримінального процесуального кодексу України. Ми виявили у нього предмет, схожий на стартовий пістолет, а з місця події вилучили дев’ять гільз. Все вилучене відправлено на проведення відповідних експертиз. Патрульні провели тестування правопорушника на Драгері, який показав результат 1,44 проміле алкоголю. Мотиви скоєного чоловік пояснити не зміг».
Слідчі повідомили про підозру чоловіку за стрілянину на столичному Подолі


Дізнавачі Подільського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт до шести місяців або до п'яти років обмеження волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии