В Ічні запрацювала поліцейська станція

Сьогодні начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський відкрив поліцейську станцію в місті Ічня Прилуцького району.
[/b]

На відкритті поліцейської станції також були присутні начальник Прилуцького районного відділу поліції Олександр Шульга та голова Ічнянської територіальної громади Олена Бутурлим.
Поліцейська станція в Ічні знаходиться за адресою вулиця Вокзальна, 1. За підтримки місцевої влади будівлю обладнали всім необхідним для комфортної роботи поліції.

"Відтепер Ічнянська громада буде ще більш захищеною і безпечною. Поліцейський в режимі 24/7 знаходитиметься і житиме на території громади, постійно контактуватиме з мешканцями для своєчасного реагування на всі проблеми громади", – зазначив Володимир Нідзельський.

Поліцейський Олександр Трохименко буде максимально наближений до потреб місцевих мешканців і найпершим реагуватиме на будь-які правопорушення і повідомлення громадян. Поліцейський запевнив, що на 100% готовий до виконання завдань у громаді та чудово знає її проблематику.

[b]Сектор комунікації


поліції Чернігівської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии