Поліцейські Києва повідомили про підозру чоловіку за ножове поранення знайомого

На території Центрального залізничного вокзалу між двома чоловіками виник конфлікт, у ході якого один із них декілька разів вдарив ножем іншого. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

Поліцейські Києва повідомили про підозру чоловіку за ножове поранення знайомого


На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на території Центрального залізничного вокзалу невідомий наніс ножове поранення чоловіку. Оперативний черговий направив на місце події слідчо-оперативну групу та лікарів.

Як зазначив начальник відділу поліції на станціях залізничного транспорту Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Степанов, правоохоронці спільно із військовослужбовцями Нацгвардії виявили порушника:

«Ми встановили особу зловмисника, ним виявився раніше судимий чоловік, 1971 року народження. Як з’ясувалось, порушник та 23-річний потерпілий прибули до столиці з метою працевлаштування. Між ними виник раптовий конфлікт і підозрюваний вдарив знайомого два рази ножем у спину. Фігуранта затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України».



Слідчі відділу поліції на станціях залізничного транспорту столичного главку за процесуального погодження із Солом’янською окружною прокуратурою повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження. Судом порушнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до восьми років тюремного ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

Марія Агапова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии