Під час масштабної спецоперації правоохоронці вилучили у буковинців сигарети невідомого походження майже на мільйон гривень

Наразі слідчі ГУНП в Чернівецькій області проводять за цим фактом досудове розслідування. Також поліцейські перевіряють групу жителів прикордонного селища Красноїльськ на причетність до низки кримінальних правопорушень у сфері митного і міграційного законодавства.

Під час масштабної спецоперації правоохоронці вилучили у буковинців сигарети невідомого походження майже на мільйон гривень


Протиправні дії буковинців правоохоронці викрили під час проведення цільових заходів з протидії незаконному обігу підакцизних товарів. Сьогодні, 8 листопада, поліцейські здійснили одночасно 18 санкціонованих обшуків у групи жителів селища Красноїльськ Чернівецького району.



Правоохоронці оглянули домогосподарства ймовірних зловмисників та місця можливого зберігання підакцизних товарів. Під час обшуків співробітники поліції вилучили:
25,7 тисяч пачок тютюнових виробів з логотипами різних торгових марок;
засоби зв’язку (мобільні телефони та рації);
чорнові записи.
У документуванні незаконної діяльності взяли участь співробітники підрозділу детективів Слідчого управління, карного розшуку ГУНП, територіального підрозділу Департаменту стратегічних розслідувань НПУ та прикордонники. Силову підтримку забезпечили спецпризначенці «КОРД», роти поліції особливого призначення ГУНП і ТОР обласного управління патрульної поліції. Процесуальне керівництво здійснює Чернівецька обласна прокуратура.



Дії зловмисників попередньо кваліфікуються за ознаками статей 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) та 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.



Поліцейські з’ясовують всі обставини протиправної діяльності порушників та встановлюють їхніх можливих спільників.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии