У Чернівцях завершилися учбово-тренувальні навчання правоохоронців

Нагадаємо: вчора, 5 листопада, КОРДівці з Вінниці, Івано-Франківська, Львова, Тернополя, Хмельницького і Чернівців, патрульні поліцейські та військовослужбовці Нацгвардії відпрацьовували проведення спеціальних поліцейських операцій. Правоохоронці повинні були звільнити групу заручників і затримати озброєних злочинців.

У Чернівцях завершилися учбово-тренувальні навчання правоохоронців


Навчання силовиків відбулися в умовах, максимально наближених до реальних. Відповідно до ситуаційного завдання, троє осіб скоїли злочин і чинили під час утечі збройний опір поліції. Проникнувши в приміщення готелю на околиці Чернівців, зловмисники захопили адміністратора і гостей закладу в заручники, серед яких був і хворий неповнолітній.



Під час виконання ситуаційного завдання співробітники різних підрозділів удосконалювали алгоритм спільних дій під час проведення спеціальних поліцейських операцій в екстремальних умовах. При цьому, звертали увагу на швидкість реагування, оперативність затримання умовних злочинців та належну безпеку заручників і громадян, які могли опинитися неподалік.



В процесі учбово-тренувальних навчань правоохоронці аналізували свої дії, визначали шляхи покращення виконання службових завдань і перевіряли їх ефективність при повторних відпрацюваннях.



Учасники учбово-тренувальних заходів вдячні громадянам за розуміння та сприяння в проведенні навчальних спецоперацій.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии