У Києві поліцейські виявили чоловіка, який незаконно перебував на території України

Щодо правопорушника прийнято рішення про примусове видворення до країни походження. Наразі він перебуває у пункті тимчасового перебування іноземців Чернігівської області.

У ході відпрацювання інформації, яка надійшла від мешканців будинку, що по вулиці Героїв Сталінграду, співробітники управління міграційної поліції столичного главку спільно із працівниками Державної міграційної служби Центрального міжрегіонального управління у м. Києві та Київської області виявили та затримали чоловіка, який перебуває на території держави із порушенням норм чинного законодавства.

У Києві поліцейські виявили чоловіка, який незаконно перебував на території України


Як зазначив тимчасово виконувач обов’язків начальника управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві Денис Бойков, правоохоронці з’ясували, що на 43-річного мігранта раніше вже складався адміністративний протокол за ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення - порушення правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України:

«У серпні місяці цього року іноземець мав виїхати за межі нашої держави, але цього не зробив. Під час відпрацювання території Оболонського району столиці ми виявили правопорушника та відносно нього повторно склали адміністративний протокол за статтею 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тепер іноземець примусово буде видворений до країни походження».

Відділ комунікації поліції Києва

Марія Агапова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии