Поліція Київщини здійснює перевірки щодо дотримання карантинних норм

Співробітники Білоцерківського районного управління поліції з початку введення "червоного" рівня епідемічної небезпеки щодня проводять заходи щодо протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції.

[/b]

Такі перевірки проходять у торгових та розважальних закладах, у громадських будівлях та на міському транспорті.

Так, 5 листопада, працівники поліції провели такі перевірки в центральній частині міста Біла Церква. Спільно з представниками місцевої влади та Держспоживслужби вони перевірили суб'єкти господарювання та наявність необхідної COVID-документації. Правопорушень під час проведення рейду виявлено не було.
Нагадаємо, що за порушення правил щодо карантину людей, а саме невиконання вимог ч.1 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено штраф з громадян від 17 до 32 тисяч гривень, з посадових осіб - від 34 до 170 тисяч гривень. Суму штрафу, в залежності від характеру вчинення правопорушення, визначає суд.
Так, з початку цього місяця працівники Білоцерківського районного управління поліції склали 17 постанов (з початку року - 454 постанови) за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП відносно осіб, які перебували у громадських місцях без засобів індивідуального захисту. За таке правопорушення передбачений штраф у розмірі від 170 до 255 гривень. Всього, з початку року поліцейські склали таких постанов на загальну суму майже 80 тисяч гривень.
Поліція закликає дотримуватися карантинних обмежень заради збереження власного здоров’я. Дякуємо громадянам, які відповідально ставляться до протиепідемічних вимог.
[b]Відділ комунікації поліції Київської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии