На Луганщині правоохоронці затримали групу осіб за збут зброї та боєприпасів

Поліцейські задокументували злочинну діяльність трьох чоловіків зі збуту зброї боєприпасів та вибухівки. Під час чергової спроби продажу 30 гранат та 31-го запалу чоловіків було затримано.
На Луганщині правоохоронці затримали групу осіб за збут зброї та боєприпасів


Протягом кількох місяців правоохоронці документували злочинну діяльність трьох громадян, які займались незаконним збутом гранат, ручних протитанкових гранатометів, набоїв та вибухових речовин на території Луганської та Донецької областей.



Із залученням бійців КОРД та батальйону "Луганськ-1", військовослужбовців Управління державної охорони та ЗСУ під керівництвом військової прокуратури під час чергової спроби продажу 30-ти гранат та 31-го запалу чоловіків було затримано. За боєприпаси вони намагались отримати грошові кошти у сумі 15 000 гривень.



Крім цього у підозрюваних було вилучено ще 20 РПГ два «цинки» набоїв калібру 7,62 мм, які вони мали при собі та згодом планували продати.



Чоловіків затримано в порядку ст. 208 КПК України. Тривають слідчі дії у кримінальному провадженні відкритому за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Відділ комунікації поліції Луганської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии