Керівництво поліції Києва у рамках міжнародного співробітництва зустрілось із колегами поліції Вірменії

Столичні правоохоронці поділились професійним досвідом з іноземними колегами щодо процесу та результату реформування підрозділів столичного главку.

Керівництво поліції Києва у рамках міжнародного співробітництва зустрілось із колегами поліції Вірменії



У рамках чотириденного міжнародного співробітництва між Головним управлінням Національної поліції у м. Києві, Департаментом патрульної поліції України, Національною поліцією Республіки Вірменія, Посольствами Сполучених штатів Америки в Україні та у Республіці Вірменія на базі столичного главку відбулась зустріч щодо обміну досвідом та обговорення питань реформування правоохоронної системи.




Як зазначив очільник Головного управління Національної поліції у м. Києві Іван Вигівський, поліцейські завжди готові поділитись власними напрацюваннями ефективної роботи із колегами:

«Ми відкриті до співпраці і нам приємно, що здобутий досвід столичної поліції цікавить й наших іноземних колег. Щодня ми бачимо нові проєкти та підходи у роботі правоохоронців, які знаходять свою успішну реалізацію у повсякденній службі. До прикладу – фронт-офіс Голосіївського та Святошинського управлінь поліції. За сприяння міжнародних партнерів сьогодні ми надаємо якісний поліцейський сервіс. Вдячні за багаторічну співпрацю та завжди готові підтримувати ініціативу щодо подібних зустрічей з питань діяльності Національної поліції України».




Керівництво столичного главку продемонструвало вірменським та американським колегам роботу диспетчерів 102, принцип операційних процедур ситуаційного центру, основні обов’язки, завдання і методи роботи поліцейських. Окрему увагу поліцейські Києва приділили системі реагування на виклики громадян.



Директор Департаменту міжнародного співробітництва Національної поліції Вірменії Армен Седракян подякував столичним правоохоронцям за продуктивну та важливу зустріч:

«Ми обов’язково візьмемо до уваги підходи та алгоритми щоденної діяльності поліцейських Києва та основні методи реагування столичних правоохоронців на правопорушення та загалом умови служби українських поліцейських».




Відділ комунікації поліції Києва

Марія Агапова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии