Поліцейські столиці затримали уродженця Дніпропетровщини за ножове поранення місцевого мешканця

Перебуваючи напідпитку, зловмисник спровокував конфлікт із чоловіком, дістав з кишені ніж та вдарив його в шию. Потерпілого госпіталізували у лікарню, а фігуранту слідчі повідомили про підозру. За нанесення тяжких тілесних ушкоджень нападнику загрожує до восьми років ув’язнення.

До чергової частини Солом’янського управління поліції від 29-річної киянки надійшло повідомлення про те, що на вулиці Нововокзальній невідомий із ножем напав на її чоловіка. За вказаною адресою негайно виїхали екіпаж патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група та бригада швидкої медичної допомоги.

Поспілкувавшись із заявницею правоохоронці з’ясували, що вона відпочивала зі своїм співмешканцем на території недобудови, коли до них підійшов незнайомець та почав суперечку із чоловіком. У ході конфлікту невідомий дістав з кишені ніж, вдарив свого опонента в шию та пішов. Потерпілого лікарі госпіталізували у лікарню, а працівники поліції розпочали пошуки зловмисника за прикметами, які надала жінка.

Поліцейські столиці затримали уродженця Дніпропетровщини за ножове поранення місцевого мешканця


У ході відпрацювання отриманої інформації поліцейські розшукали фігуранта та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі встановили, що затриманий – раніше судимий уродженець Дніпропетровської області, 1984 року народження.

За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчим Солом’янського управління поліції повідомлено правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, а судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии