Оперативники поліції Києва затримали чоловіка за пограбуваня крамниці прикрас

Зловмисник конфліктував із потерпілим, після чого схопив з прилавку декілька виробів та намагався втекти. Однак, дії порушника помітили поліцейські та наздогнали його. За свій вчинок він може шість років провести за ґратами.

Під час відпрацювання території району співробітники оперативно-пошукового сектору Солом’янського управління на бульварі Чоколівському почули крики чоловіка про допомогу. Потерпілий вказав на невідомого, який втікав. Поліцейські негайно втрутились у ситуацію та наздогнали незнайомця для встановлення усіх обставин даної події.

Оперативники поліції Києва затримали чоловіка за пограбуваня крамниці прикрас


Працівники поліції з’ясували, що незнайомець підійшов до продавця біжутерії почав із ним конфліктувати та вимагати гроші. Коли заявник відмовив, порушник взяв декілька виробів та намагався втекти, однак йому завадили співробітники карного розшуку. Окрім цього, у ході поверхневої перевірки чоловік спробував викинути награбоване аби уникнути відповідальності.

Поліцейські затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він – місцевий мешканець, 1996 року народження, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного правопорушення.

За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчий Солом’янського управління поліції повідомив правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України - грабіж. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі до шести років.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии