У столиці оперативники затримали чоловіка за ножове поранення киянина

Чоловік нібито обурився тим, що незнайомець п’є пиво у приміщенні магазину. Тож під час конфлікту, який продовжився на вулиці, дістав ніж та вдарив ним опонента у живіт. Потерпілого госпіталізували у лікарню, а правопорушника розшукали та доставили до управління поліції.

До чергової частини Дніпровського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про ножове поранення 47-річного чоловіка на бульварі Перова. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група для з’ясування обставин події.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Дніпровського управління поліції Андрій Пасічник, у приміщенні магазину виник конфлікт між двома чоловіками. Одного з них обурило те, що інший п’є пиво біля каси торгівельного закладу, тож зробив йому зауваження.

«У результаті між відвідувачами виникла словесна перепалка, яка продовжилася на вулиці. Під час конфлікту один із опонентів дістав розкладний ніж та вдарив ним іншого у живіт, після чого з місця злочину втік. 47-річного потерпілого з проникаючим ножовим пораненням живота госпіталізували до медичного закладу», – розповів правоохоронець.

У столиці оперативники затримали чоловіка за ножове поранення киянина


Працівники карного розшуку знайшли 29-річного зловмисника та доставили до управління поліції, де затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У чоловіка вилучили ніж, який направили на проведення експертизи. Встановлено, що він потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжку та зберігання наркотиків.


«Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого частиною першою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі», – додав Андрій Пасічник.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии