У прифронтових Світлодарську та Миронівському патрулюватимуть нові автомобілі - Сергій Князєв

Про це Голова Національної поліції повідомив сьогодні, 6 серпня, під час робочої поїздки на Донеччину. Крім того, глава відомства разом з командувачем Національної гвардії Миколою Баланом перевірили роботу правоохоронців на лінії розмежування. Поліцейські та представники громади, які разом працюють над безпекою громадян, були відзначені відомчими нагородами.

У прифронтових Світлодарську та Миронівському патрулюватимуть нові автомобілі - Сергій Князєв


Керівники Нацполіції і Нацгвардії обговорили із представниками органів місцевого самоврядування та жителями проблемні питання та заходи, що вживаються для захисту населення. Зокрема, місто Світлодарськ та селище Миронівське Бахмутського району неодноразово страждали від обстрілів бойовиків. Загалом тут мешкають понад 20 тисяч людей, тож завдання поліції – забезпечити їх безпеку та якісний поліцейський сервіс.



«Наше завдання – чесно нести службу, захищаючи суспільство. Для того, щоб ви могли жити спокійно, а ваші права були належним чином захищені, тут цілодобово несуть службу підрозділи Національної поліції та Національної гвардії», - відзначив Сергій Князєв.



Голова Національної поліції наголосив на негайному реагуванні на всі повідомлення громадян. Для цього вже рік в кожному населеному пункті цілодобово працюють поліцейські станції. Вони забезпечені всім необхідним для надання допомоги громадянам.



«Аби забезпечити постійну присутність поліції вздовж лінії розмежування, з понеділка, 12 серпня на патрулювання у Світлодарську та Миронівському вийдуть два нові сучасні автомобілі», - повідомив Сергій Князєв.



Водночас Голова Національної поліції вручив нагороди кращим поліцейським Донеччини. Також Сергій Князєв вручив відзнаки керівникам селищних рад та представникам бізнесу, які впродовж п’яти років поспіль тісно співпрацюють з поліцією Донеччини.



Нагадаємо, на лінії розмежування в Донецькій області зараз працюють 8 поліцейських станцій.
Департамент комунікації

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии