У Дніпровському районі столиці оперативники затримали киянина за смертельне побиття товариша

Раніше судимий зловмисник до смерті побив чоловіка через грошовий конфлікт. Правоохоронці за лічені години після злочину розшукали та затримали підозрюваного.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що біля школи на вулиці Березневій виявили чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи столичного главку та районного управління поліції, криміналісти та судмедексперт.

У Дніпровському районі столиці оперативники затримали киянина за смертельне побиття товариша


Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що у ході першочергових слідчих дій працівники поліції встановили особу загиблого, ним виявився 38-річний киянин:

«Ми почали збирати необхідну інформацію, щоби встановити коло осіб, які могли бути причетні до злочину. Переглядали записи з камер відеоспостереження, детально опитували можливих свідків. Згодом встановили зловмисника та його місцезнаходження. Ним виявився 30-річний уродженець Дніпропетровської області, раніше судимий за вбивство та розбійний напад. У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України правопорушника затримали».



Правоохоронці з’ясували, що напередодні чоловіки відпочивали за чаркою горілки. Згодом між ними через гроші виникла сварка, яка переросла у бійку. Потім один із товаришів пішов додому, інший залишився, але згодом його тіло знайшли перехожі.



«За фактом події ми розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – зазначив Олександр Кузьмін.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии