За ініціативи ювенальних поліцейських школярі столичного Подолу поринули у «Дивовижний світ дитячих казок»

Правоохоронці підготували для малечі ігровий урок із тематичними вправами, завданнями та вікториною, аби разом відчути магічний та чарівний світ казкових історій.

За ініціативи ювенальних поліцейських школярі столичного Подолу поринули у «Дивовижний світ дитячих казок»


З нагоди Міжнародного дня шкільної бібліотеки, який відзначається 25 жовтня, ювенальні поліцейські напередодні організували для учнів столичної гімназії «Либідь» розважальний урок. Головною метою заходу було розповісти дітям про важливість літератури у житті кожної людини.





Начальник сектору ювенальної превенції Подільського управління поліції Артур Лісниченко на початку зустрічі пригадав, що знайомство з книжкою для хлопчиків та дівчат розпочинається із знайомства з казкою, тому вона є вагомим внеском у формуванні та розвитку дитини:

«Гортаючи кольорові сторінки дитячої книжки, ми змалечку вчимось відрізняти добро і зло, співпереживаємо головним героям та подумки проходимо разом із ними через різні труднощі і випробування. Казка дає нам можливість не тільки пізнавати нове, а й бути добрими та відважними. Такими - як наші найулюбленіші герої».




В ігровій формі малеча виконувала різні тематичні вправи, завдання та вікторини, аби разом пригадати магічний та дивовижний світ дитячих історій. Ще одним захоплюючим випробуванням для школярів був чарівний сундук із казковими речами, за допомогою яких хлопці та дівчата перевтілювались у випадкового персонажа та згадували, з якої він казки.



Діти також розповіли правоохоронцям, що багато хто з них мріє у майбутньому стати поліцейським, тому кожен із них створив власну казку із головним героєм у погонах, якого відобразили за допомогою фарб. На згадку про зустріч школярі подарували свої малюнки гостям, які теж доповнили шкільну бібліотеку дитячими книжками про поліцейських.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии