Миколаївські поліцейські викрили двох мешканців області у незаконному зберіганні канабісу на понад пів мільйона гривень

На території домоволодінь фігурантів правоохоронці виявили спеціально облаштований бокс для висушування конопель та вилучили близько 20 кілограмів наркоречовини, у тому числі вже готової до вживання.

Миколаївські поліцейські викрили двох мешканців області у незаконному зберіганні канабісу на понад пів мільйона гривень


Сьогодні, 23 жовтня, у Вознесенську оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю в Миколаївській області ДБН НПУ спільно зі слідчими Миколаївського районного управління поліції та за силової підтримки спецпризначенців викрили двох чоловіків, які зберігали наркотичну речовину – канабіс.


Правоохоронці під процесуальним керівництвом окружної прокуратури м. Миколаєва провели санкціоновані обшуки за місцями мешкання фігурантів 54-х та 38-ми років та вилучили близько 20 кілограмів канабісу, що за цінами "чорного ринку" становить близько 680 тисяч гривень.



Речові докази поліцейські вилучили та направили на експертизу. Після проведення експертизи вживатимуться заходи щодо притягнення чоловіків до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів за ст. 309 Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання, яке загрожує жителям Вознесенська за вчинений злочин — до 8 років ув’язнення.



Наразі триває розслідування.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии