У Херсоні поліцейські затримали групу наркозбувальників

В Херсоні поліцейські затримали групу зловмисників, які збували ацетильований опій та метадон на території обласного центру. У фігурантів вилучили гроші та велику кількість наркозілля.

Групу наркозбувачів затримали оперативники Херсонського районного управління поліції спільно зі слідчим під процесуальним керівництвом Херсонської окружної прокуратури.

Начальник Херсонського районного управління поліції Олександр Говорун розповів, що до складу групи входило три жінки та один чоловік, віком від 37 до 62 років. Кожен з них відповідав за свою ділянку роботи. Організаторка передавала наркотичні речовини іншим трьом фігурантам, а ті, своєю чергою, приймали замовлення у месенджерах, пакували дрібні дози та збували наркозілля під час особистих зустрічей з наркозалежними.

У Херсоні поліцейські затримали групу наркозбувальників


В будинках підозрюваних поліцейські провели обшуки. Оперативники вилучили 12 поліетиленових згортків з кристалічними речовинами, схожими на метадон, медичні шприци з наркотичною речовиною, 5 ампул димедролу, згортки з марихуаною та інші ампули. Також вилучені мобільні телефони, пакувальні матеріали, електронні ваги, банківські карти та грошові кошти, отримані від злочинної діяльності.



Організаторка групи та ще одна фігурантка затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу.



Відділ комунікації поліції Херсонської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии