Працівники факультету ветеринарної медицини пройшли стажування у кінологічному центрі поліції Хмельниччини

Працівники кафедри ветеринарного забезпечення кінологічної служби Національної поліції України пройшли курси підвищення кваліфікації на базі кінологічного центру ГУНП в Хмельницькій області.

Працівники факультету ветеринарної медицини пройшли стажування у кінологічному центрі поліції Хмельниччини


В процесі стажування завідувачка кафедрою, професор Тетяна Супрович, та асистент кафедри В’ячеслав Трач ознайомилися з методикою і технікою дресирування собак для спеціальних служб та особливостями їх ветеринарного обслуговування.



Під час проходження курсу працівники кафедри отримали змогу не лише поспостерігати за роботою кінологів та їхніх тварин, а й взяти безпосередню участь у заходах, пов’язаних із розшуком безвісти зниклої людини, до якого залучалися службові собаки. Це дало можливість краще зрозуміти алгоритм та режим роботи тварин у таких ситуаціях.



Стажування відбулося в рамках підготовки до відкриття на базі Подільського державного аграрно-технічного університету першої та єдиної в країні кафедри гігієни тварин та ветеринарного забезпечення Кінологічної служби НПУ, яке відбудеться 1 вересня поточного року.


Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии