Поліцейські Києва затримали іноземку за підозрою у збуті наркотиків

Зловмисниця розповсюджувала наркотичні засоби шляхом закладок, замовлення на які приймала через телеграм-канал. Під час невідкладного обшуку за місцем мешкання дівчини слідчі вилучили речовини, схожі на канабіс, солі PVP, амфетамін та таблетки екстезі. Розпочато кримінальне провадження.

Поліцейські Києва затримали іноземку за підозрою у збуті наркотиків


У рамках проведення спеціальної поліцейської операції «Мігрант» під час відпрацювання території Подільського району поліцейські помітили підозрілу дівчину, яка помітно нервувала та всіляко намагалась уникнути зустрічі з правоохоронцями. Працівники поліції зупинили перехожу та під час поверхневої перевірки виявили в неї 35 згортків із наркотичними засобами.



23-річну громадянку іншої держави слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а за місцем її мешкання провели невідкладний обшук. Загалом правоохоронці вилучили понад 200 грам речовин, схожих на канабіс, солі PVP, амфетамін і 64 таблетки екстазі, а також електронні ваги, мобільний телефон та гроші. Усі речові докази направлені для проведення відповідної експертизи.



23-річну громадянку сусідньої країни слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а за місцем її мешкання, в орендованій квартирі, провели невідкладний обшук. Загалом правоохоронці вилучили понад 200 грам канабісу, 220 грам солей PVP, 200 грам амфетаміну, 64 таблетки екстазі, електроні ваги, мобільний телефон та гроші. Усі речові докази направлені для проведення відповідної експертизи.



За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Слідчі під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури готують затриманій повідомлення про підозру та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.



У ході досудового розслідування правоохоронці встановлюють інших учасників, причетних до вказаної злочинної діяльності.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии