На Буковині поліція розпочала кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами

Нагадаємо, вчора, 13 вересня, під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відео, на якому зафіксовано, як чоловік металевою палицею б’є тварин. Якщо провину буковинця буде доведено, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Виїхавши на місце події, співробітники відділення поліції №2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції опитали авторів відеозапису, їхніх родичів та місцевих жителів.
Правоохоронці з’ясували, що інцидент стався декілька днів тому в селі Керстенці на подвір’ї 47-річного місцевого жителя. Чоловік металевою палицею бив нутрій та кота. Знущання над тваринами на відео знімала його 37-річна співмешканка. Жінка надіслала запис знайомому, який оприлюднив його в мережі Інтернет.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального Кодексу України.

Правоохоронці вилучили у правопорушників речові докази вчинення протиправних дій: металеву палицю та мобільні телефони, на яких збереглися відеозаписи.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии