У столиці оперативники затримали жителя Київщини за крадіжку

Зловмисник скористався неуважністю киянина та витягнув гаманець із кишені. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

У ході відпрацювання території Дарницького району на вулиці Сімферопольській оперативники помітили підозрілого чоловіка, який при їх появі почав тікати. Тож вони побігли за ним і затримали.

У столиці оперативники затримали жителя Київщини за крадіжку


Як розповів начальник оперативно-пошукого відділу Головного управління Національної поліції у місті Києві Віталій Отрудько, поліцейські переглянули відео з камер спостереження та поспілкувались із потерпілим:



«Зловмисник скористався неуважністю чоловіка та витягнув із його кишені гаманець з грошима. Проте при спробі втечі його помітили поліцейські, які патрулювали неподалік. Це – 49-річний житель Київської області, раніше судимий за крадіжку. Поліцейські перевірять причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території міста Києва».



За даним фактом слідчий Дарницького управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантові оголошено про підозру. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии