Переможцями змагань із міні – футболу на Кубок Голови НПУ стали поліцейські з Хмельниччини

Друге місце посіла команда поліції Луганщини і бронзу виборола команда Департаменту захисту економіки Нацполіції. Нагороди учасникам та призерам змагань вручив Голова Нацполіції Сергій Князєв.

Переможцями змагань із міні – футболу на Кубок Голови НПУ стали поліцейські з Хмельниччини


Голова Нацполіції зазначив, що для участі у змаганнях із міні – футболу прибули кращі команди з різних регіонів, які пройшли попередній відбір.



«Перемога – це робота та заслуга всього колективу. Сьогодні ви довели, що працюєте злагоджено не лише під час виконання службових завдань, а й маєте міцну та згуртовану спортивну команду»,- сказав Сергій Князєв.



За участь у фінальній частині змагань з міні - футболу Кубок Голови Національної поліції України пам’ятними кубками було нагороджено шість команд. Зокрема, нагороди отримали команди Головних управлінь у Волинській, Донецькій, Чернівецькій, Житомирській та Запорізькій областях, а також команда Департаменту поліції охорони.




Також за результатами змагань суддівською колегією було визнано кращих гравців у декількох номінаціях. Відтак Голова Нацполіції вручив пам’ятні кубки капітанам збірних команд.




У номінації «Кращий голкіпер» визнано Андрія Неруша - команда Департаменту захисту економіки Нацполіції. У номінації «Кращий гравець» став Едуард Оридорога - команда Головного управління в Луганській області. І звання «Кращий бомбардир» отримав Сергій Сивоха - команда поліції у Запорізькій області.



Голова Нацполіції вручив пам’ятні кубки, дипломи та медалі призерам змагань.



Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у столиці розпочався фінальний етап змагань із міні-футболу на кубок голови Національної поліції України.
Департамент комунікації

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии