У Києві поліцейські затримали таксиста за зґвалтування та пограбування жінки (ДОДАНО ВІДЕО)

Чоловіка обґрунтовано підозрюють у скоєнні ще одного аналогічного злочину та крадіжок із хостелів.

До Святошинського управління поліції звернулася жінка, яка повідомила, що її зґвалтував водій таксі, примусив перерахувати на його картку гроші і забрав телефон. Інформацію про злочин та прикмети зловмисника негайно передали всім патрулям, які розпочали його пошуки. Оперативники провели ряд заходів – і встановили автомобіль та особу імовірного зловмисника.

У Києві поліцейські затримали таксиста за зґвалтування та пограбування жінки (ДОДАНО ВІДЕО)


Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, у ході відпрацювання злочину дільничний Голосіївського управління поліції роздав орієнтування щодо розшуку підозрюваного у закладах харчування та апартаментах тимчасового проживання:

«Згодом до поліцейського звернувся працівник одного зі столичних хостелів, який впізнав зловмисника та повідомив, що той нещодавно поселився у них. Тож правоохоронці негайно прибули на місце, де й затримали правопорушника. Це – 29-річний місцевий мешканець, який працює у службі таксі. Він неодноразово судимий на території України та іншої держави за майнові злочини та шахрайство».



Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз із ним спілкуються поліцейські та проводять усі необхідні слідчі дії. Окрім того, збирається доказова база його причетності до вчинення аналогічного злочину у Києві, а також до крадіжок із хостелів.



Слідчі Святошинського управління поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення фігурантові підозри та обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии