Київські правоохоронці скерували до суду матеріали провадження відносно працівниці пошти за привласнення чужих подарунків

Жінка не встояла перед спокусою та забрала грошові сертифікати косметичного магазину. За це їй загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Подія сталася наприкінці 2018 року, коли один із мережевих магазинів косметики та парфумів перед новорічними святами вислав подарункові сертифікати своїм клієнтам. Однак привітання так і не дійшли до адресатів, а до Оболонського управління поліції звернулися представники магазину з претензіями до поштового відділення, працівники відділення якого надавали послуги з пересилки листів.

Після проведення ретельної перевірки слідчі встановили винуватицю. Нею виявилась 59-річна працівниця пошти, яка при фасуванні витягнула з 22 листів подарункові сертифікати на загальну суму 6900 грн, а згодом обміняла їх на косметику та парфуми.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції завершено досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии