На Хмельниччині до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який «замінував» автомобільний міст і автовокзал

У листопаді 2018 року працівники Хмельницького відділення поліції упродовж кількох годин встановили чоловіка, який повідомив про неправдиве замінування автомобільного мосту поблизу с. Копистин Хмельницького району та місцевого автовокзалу.

«Мінером» виявився 48-річний чоловік, який не мав постійного місця проживання і уже багато років перебував у конфлікті із законом. Майже 21 рік свого свідомого життя він провів за ґратами за вчинення крадіжок, незаконне поводження зі зброєю та злочини, пов‘язані з наркотиками. У черговий раз звільнився з місць позбавлення волі лише у квітні 2018 року.

Свої дії затриманий пояснив бажанням помститися водієві рейсового автобуса, який не зупинився на його вимогу.
Крім того, у ході розслідування поліцейські встановили, що чоловік причетний ще й до крадіжки майна міської ритуальної служби. На території кладовища він проник в приміщення підприємства та викрав звідти інвентар на суму майже 5 тис грн.

Наразі суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, який загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді 3 років та 1 місяця позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии