У Києві чоловіка судитимуть за пограбування дитини

Слідчі завершили досудове розслідування та направили до суду обвинувальний акт відносно зловмисника, який відібрав у 7-річного хлопчика велосипед. Фігуранту загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

До чергової частини Деснянського управління поліції зателефонувала місцева мешканка та повідомила, що на вулиці Бальзака пограбували її 7-річного сина. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники сектору ювенальної превенції.

Як розповів начальник сектору кримінальної поліції відділу поліції №2 Деснянського управління Олександр Святнюк, працівники карного розшуку затримали за підозрою у вчиненні грабежу раніше не судимого 21-річного донеччанина:

«Чоловік зізнався, що забрав у хлопчика велосипед. Невдовзі зловмисник продав його за тисячу гривень. Фігуранту за погодженням із прокурором оголосили про підозру у вчиненні злочину за статтею 186 (Грабіж) Кримінального Кодексу України».

Слідчі Деснянського управління поліції завершили досудове розслідування. Обвинувальний акт передано до суду. Зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии