Правоохоронці вчили киян протидіяти торгівлі людьми

Правоохоронці взяли участь у заході, мета якого є привернення уваги громадян до прихованих ризиків, на які можна натрапити через неправомірні дії фірм-посередників із працевлаштування за кордоном.

Правоохоронці вчили киян протидіяти торгівлі людьми






Вчора з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми Міністерство соціальної політики України у співпраці зі службою у справах дітей та сім’ї, міжнародними громадськими організаціями, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, та працівниками ювенальної превенції столичної поліції провели інформаційно-просвітницьку акцію під назвою #ПротиДійТоргівліЛюдьми!




Інспектор ювенальної превенції управління превентивної діяльності столичного главку поліції Світлана Бершадська зауважила:

«Торгівля людьми – це злочин, жертвами якого можуть стати чоловіки, жінки і навіть діти. При цьому під торгівлею людьми слід розуміти не лише примусову працю, так й сексуальну експлуатацію. Тож ми хочемо довести до людей інформацію про основні форми та способи втягнення в експлуатацію, аби у майбутньому убезпечити їх від можливих помилок і ризиків».




Крім цього, столичні правоохоронці застерігали людей від співпраці із сумнівними компаніями, що надають послуги із працевлаштування за кордоном, та радили, як не потрапити у пастку.



Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии