Харківщина приєдналася до проекту «Поліцейський офіцер громади»

Його метою є тісна взаємодія поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та орієнтація на її потреби. Відтепер за кожною з 14 об’єднаних територіальних громад регіону буде закріплений поліцейський офіцер, який не тільки працюватиме на території цієї громади, а й житиме там. Це черговий крок у реформі Національної поліції, направлений на безпеку та захист населення.

Харківщина приєдналася до проекту «Поліцейський офіцер громади»
Презентація програми відбулася 30 липня у Харківському національному університеті внутрішніх справ за участю заступника голови Національної поліції України Ігоря Клименка, начальника ГУНП в Харківській області Валерія Сокуренка, ректора Національного університету внутрішніх справ Дмитра Швеця, працівників Управління превентивної діяльності, керівників територіальних відділів поліції а також голів об’єднаних територіальних громад та сільських і селищних рад.

Харківська область стала четвертим регіоном, де впроваджується новий формат роботи поліцейського офіцера, який буде опікуватися потребами місцевого населення та підтримувати з ним постійний контакт, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии