У Києві студент пограбував супермаркет на 2000 гривень

Саме на таку суму хлопець спакував у рюкзак енергетичні батончики, із якими намагався втекти. За вчинення протиправних дій зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

До Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про грабіж у магазині на проспекті Степана Бандери. Працівники охорони по камерах відеоспостереження помітили, як у торговому залі молодик заховав у свій рюкзак товар, який потім не оплатив на касі.

У Києві студент пограбував супермаркет на 2000 гривень


З метою перевірки його зупинили, але він почав тікати з приміщення. Охоронці наздогнали правопорушника на території підприємства, що знаходиться поруч. На місце події прибули дільничні офіцери поліції та слідчо-оперативна група територіального управління поліції. При огляді вмісту рюкзака правоохоронці виявили у нього енергетичні батончики товар на майже 2000 гривень.



Зловмисником виявився 26-річний студент, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. Молодик повідомив, що викрав товар, оскільки не мав грошей.

Фігуранту оголошено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Наразі суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии