У Києві поліцейські допомогли знайти маму 10-річному хлопчику, який загубився у натовпі

Про те, що дитина загубилась, правоохоронці дізнались від перехожого. Вони швидко з’ясували обставини події та розшукали маму малолітнього.

Інцидент трапився вчора під час хресної ходи. До співробітників Печерського управління поліції та поліції діалогу ГУНП у Київській області, які забезпечували правопорядок під час релігійних заходів, звернувся перехожий з хлопчиком. Він повідомив, що малий загубився у натовпі та попросив знайти його маму.

У Києві поліцейські допомогли знайти маму 10-річному хлопчику, який загубився у натовпі


Правоохоронці розпитали дитину про ситуацію та зв’язалися з батьком, оскільки хлопчик пам’ятав його номер телефону. Після цього поліцейські дочекалися маму та передали їй сина. 10-річний хлопчик подякував співробітникам поліції за допомогу, отримав від них поліцейський шеврон та розповів, що у майбутньому хоче стати дільничним.



Разом з тим, співробітники ювенальної превенції нагадують батькам прості поради, як діяти коли дитина згубилась у натовпі:
намагайтесь не панікувати та одразу звертатись до поліції на спецлінію 102;
потрібно надати детальну інформацію про дитину: ім’я, вік, зовнішність та в чому одягнена, за можливості надати також фотокартку дитини;
повідомити місце, де востаннє бачили дитину та місця, куди могла б піти дитина.
Це допоможе пришвидшити пошуки та вберегти дитину від небезпеки.


Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии