Слідчі поліції Києва повідомили про підозру чоловіку, у якого вилучили холодну зброю

На Лісовому масиві поліцейські затримали грабіжника, у якого серед особистих речей виявили ніж. Триває досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у червні на проспекті Лісовому патрульні поліцейські затримали чоловіка за грабіж з автомобіля «Ніссан». Для документування злочину на місці події працювала слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції.

Як розповів начальник слідчого відділення Деснянського управління поліції Олександр Завадський, серед речей правопорушника правоохоронці виявили предмет, схожий на мисливський ніж:

«Ми затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім викрадених речей та інструментів, слідчі вилучили ніж та направили його на проведення експертного дослідження. Згідно з висновком експерта, це – холодна зброя, яка виготовлена саморобним способом по типу шведського ножа. Ми повідомили раніше судимому 39-річному киянину про підозру у скоєнні злочину».

Слідчі поліції Києва повідомили про підозру чоловіку, у якого вилучили холодну зброю


Слідчим відділом Деснянського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 186 (Замах на грабіж) та ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, завершено. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.



Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии