У Києві судитимуть молодика, який побив мешканця Деснянського району

Зловмисник на вулиці вчинив бійку з перехожим, у результаті якої останній отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. Слідчі скерували обвинувальний акт відносно правопорушника до суду.

Подія трапилася у листопаді минулого року на проспекті Лісовий у Деснянському районі столиці. Тоді до київської поліції від лікарів надійшло повідомлення про госпіталізацію 39-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група для встановлення обставин події.

Начальник відділення слідчого відділу Деснянського управління поліції Ігор Мордусенко повідомив, що за скоєння даного злочину правоохоронці затримали 16-річного киянина:

«У ході слідства поліцейські відібрали покази потерпілого та встановили свідків події. Ми з’ясували, що між правопорушником та потерпілим виникла сварка, а потім бійка, у ході якої молодик декілька разів вдарив у голову та у живіт опонента. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості».

Слідчі Деснянського управління поліції провели необхідні слідчі дії та повідомили фігуранту про підозру. Наразі досудове розслідування за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України завершено. Обвинувальний акт відносно фігуранта скерований до Деснянського районного суду. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии