У столиці небайдужі громадяни затримали чоловіка за пограбування

Зловмисник витягнув у пенсіонера гаманець із грішми та документами та почав тікати. Це побачили небайдужі громадяни, які проїжджали повз. Вони зупинили правопорушника та утримували його до приїзду поліції.

До чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Відрадному невідомий пограбував місцевого мешканця. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції для документування події.

У столиці небайдужі громадяни затримали чоловіка за пограбування


Прибувши на виклик, правоохоронці з’ясували, що потерпілий, виходячи із сервісного центру мобільного зв’язку, відчув, як із його кишені хтось витягнув гаманець. Озирнувшись, 75-річний киянин побачив незнайомця, котрий почав тікати. Пенсіонер почав кликати на допомогу та намагався наздогнати зловмисника.



Дану ситуацію побачили небайдужі громадяни, які проїжджали повз. Вони кинулися на допомогу дідусю і разом їм вдалося наздогнати втікача. Зловмисника передали поліцейським, які затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а викрадений гаманець повернули законному власнику. Затриманий – 47-річний киянин, який неодноразово був судимий за вчинення крадіжок та грабежів на території столиці.


Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до шести років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии