У столиці затримали двох чоловіків за хуліганські дії біля торгівельного кіоску

Під час конфлікту, який виник між двома компаніями, один із чоловіків дістав ніж та поранив своїх опонентів. Перехожі, які стали свідками події, затримали нападників та викликали поліцію. Розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про ножове поранення двох чоловіків на дачному масиві Русанівські сади. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група, екіпаж патрульних та медики.

На місці події правоохоронці з'ясували, що біля торгівельного кіоску між двома п'яними компаніями виник конфлікт через порушення громадського порядку. У розпалі суперечки один із чоловіків дістав ніж та поранив обох опонентів. Зрозумівши, що накоїли, обоє нападників почали тікати, однак свідки події наздогнали їх та виклики поліцію.

У столиці затримали двох чоловіків за хуліганські дії біля торгівельного кіоску


Потерпілих госпіталізували до лікарні: 38-річного місцевого жителя з проникаючим ножовим пораненням грудей та живота, а 39-річного мешканця Деснянського району з колото-різаними ранами тіла.

Обох фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися: 42-річний мешканець Київської області та його 35-річний товариш, який мешкає у столиці. Правопорушників доставили до управління поліції, де з ними наразі спілкуються слідчі.



З місця події правоохоронці вилучили ніж, яким зловмисник поранив чоловіків.



Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии