Столичні правоохоронці затримали жінку, яка ножем поранила товариша

Після спільного застілля між господарем квартири та гостею виник конфлікт, в результаті якого чоловіка з пораненням живота госпіталізували до лікарні. Наступні вісім років зловмисниця може провести за гратами.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів про те, що з вулиці Героїв Космосу госпіталізовано 60-річного місцевого мешканця з пораненням живота. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, екіпаж патрульних поліцейських, а також мобільна група у складі дільничних офіцерів поліції.

Столичні правоохоронці затримали жінку, яка ножем поранила товариша


Працівники кримінальної поліції та дільничні відразу почали обстежувати прилеглу до місця вчинення злочину територію. Ймовірну підозрювану затримали на вулиці Гната Юри. При собі вона мала пакет, у якому знаходилися речі зі слідами речовини бурого кольору, схожої на кров. Зловмисницею виявилася раніше не судима уродженка Київської області, 1996 року народження.
Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігурантці повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Мельник

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии