Київські слідчі оголосили підозру чоловіку за опір патрульній поліцейській

Правоохоронці отримали виклик про конфлікт заявника із перехожим, який перебував в стані алкогольного сп’яніння. Під час затримання порушник вчинив бійку із патрульною. За скоєне фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До поліції Києва надійшло повідомлення від чоловіка про те, що біля будинку на проспекті Правди до нього чіпляється перехожий. Для з’ясування обставин на місце події оперативний черговий направив екіпаж патрульної поліції.

По прибуттю за вказаною адресою правоохоронці побачили, що порушник в стані алкогольного сп’яніння чіпляється до заявника та псує його майно. Поліцейські зробили зауваження зловмиснику, однак останній на нього не відреагував. Під час затримання фігурант чинив опір поліцейським та в подальшому завдав патрульній тілесних ушкоджень.

Київські слідчі оголосили підозру чоловіку за опір патрульній поліцейській


39-річного місцевого мешканця слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З’ясувалось, що затриманий неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за розпивання спиртних напоїв в громадських місцях та вчинення сімейного насильства.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии