Столичні оперативники затримали дівчину за крадіжку гаманця

Поки двоє жінок відволікали увагу, зловмисниця витягла із сумки перехожої гаманець із грішми та документами. Правопорушниці загрожує до трьох років ув’язнення.

Під час відпрацювання території Солом’янського району до працівників оперативно-пошукового відділу поліції Києва звернулася жінка та повідомила, що її обікрали. На місце виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції для документування події.

Столичні оперативники затримали дівчину за крадіжку гаманця


Правоохоронцям 51-річна потерпіла розповіла, що до неї підійшли незнайомі жінки та почали конфліктувати. Також вона зазначила, що одна з незнайомок весь час ходила позаду неї. Згодом, перевіривши вміст своєї сумки, вона помітила відсутність гаманця, у якому були гроші та документи.

У ході відпрацювання отриманої інформації на площі Вокзальній оперативники помітили жінку із гаманцем, який за описом був схожий на той, що зник у потерпілої. При спілкуванні з поліцейськими пояснити походження вказаної речі зловмисниця не змогла.

Фігурантку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а викрадене повернули власниці. Затримана – 20-річна мешканка Закарпатської області, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалася.



Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушниці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии