Київські спецпризначенці затримали чоловіка за замах на вбивство пенсіонерки

Фігурант проник до приватного будинку та з ножем напав на власницю. Зловмисника затримали неподалік від місця події, наразі він перебуває у слідчому ізоляторі. Затриманому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

На спецлінію 102 від жінки надійшло повідомлення про те, що невідомий з ножем намагався вбити її 69-річну родичку, яка проживає у приватному будинку на вулиці Добрий шлях. За кілька хвилин на адресу негайно прибули екіпаж полку поліції особливого призначення № 2, слідчо-оперативна група та оперативні працівники.

Київські спецпризначенці затримали чоловіка за замах на вбивство пенсіонерки


Як розповіла старша слідча Голосіївського управління поліції Лілія Бабкова, завдяки оперативному реагуванню правоохоронці одразу розшукали зловмисника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України:



«Ми з’ясували, що затриманий – 32-річний донеччанин, проник до приватного будинку та, побачивши жінку, кинувся на неї з ножем. Власниця почала звати на допомогу, але зловмисник встиг вдарити її кілька разів у груди. Потерпілу госпіталізовано до лікарні, а поліцейські з’ясовують мотиви такого вчинку».



За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури міста Києва фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, а також направлено до суду клопотання про обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

Марія Агапова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии