Правоохоронці з’ясовують обставини конфлікту на дорозі у Печерському районі столиці

Між двома водіями транспортних засобів стався конфлікт, у результаті якого один із чоловіків пошкодив іномарку іншого. За фактом хуліганських дій слідчі розпочали кримінальне провадження.

Під час руху транспорту на Парковій дорозі між водіями автівок «БМВ» та «КіА» стався конфлікт. У результаті водій «Кіа» вийшов із авто та намагався руками розбити скло в «БМВ», а потім дістав ніж та пробив колесо.

Правоохоронці з’ясовують обставини конфлікту на дорозі у Печерському районі столиці


Екіпаж патрульних поліцейських, який перебував неподалік, став свідком інциденту та відразу затримав правопорушника. Для документування події викликали слідчо-оперативну групу Печерського управління поліції.



Правоохоронці встановили особу правопорушника, це – киянин, 1979 року народження, який раніше потрапляв в поле зору правоохоронців. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення фігуранту про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

Оксана Тищенко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии