В апараті Нацполіції охочі поліцейські здали для потреб пацієнтів медзакладів Києва понад 23 літри крові

Збір крові пройшов сьогодні, 23 липня, в Національній поліції України. Захід відбувся із залученням виїзної бригади Київського міського центру крові. Участь у ньому взяли близько 70 працівників центрального органу управління Національної поліції і міжрегіональних територіальних органів.

В апараті Нацполіції охочі поліцейські здали для потреб пацієнтів медзакладів Києва понад 23 літри крові



Медичний персонал Центру крові зазначає, що питання донорства наразі залишається актуальним, адже зібрана кров і виготовлені з неї препарати дають змогу рятувати життя інших людей. Відтак близько 70 правоохоронців виявили бажання стати донорами.




В рамках цього заходу, організованого із залученням виїзної бригади Київського міського центру крові, зібрано 23,4 літри крові. Вона буде використана для потреб пацієнтів столичних медичних закладів.




Медики також відзначають, що люди, які здають кров та її компоненти, отримують користь для свого організму, оскільки їх кров постійно оновлюється. Водночас під час здачі крові донор обстежується на відсутність низки інфекцій, що дає змогу контролювати стан свого здоров'я.



За підсумками організованого збору крові медики висловили поліцейським вдячність за проявлену небайдужість до чужих проблем.



Нагадаємо, у Чернівецькій області поліцейські врятували жінку, яка стрибнула з мосту.

Департамент комунікації Національної поліції України,

Департамент кадрового забезпечення Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии