«Коли бачиш, що твоя робота не марна – не потрібно іншого стимулу»,- Олександр Карпович

Олександр одягнув погони у 2013 році та до сьогодні працює дільничним офіцером у Шевченківському управлінні поліції міста Києва. На території обслуговування старшого лейтенанта проживає понад чотири тисячі осіб. Поліцейський вважає, що тільки наполегливою працею можна досягти успіху у будь-якій справі.

Він – із міста Бердичів Житомирської області. Після закінчення школи вступив до Київського університету права Національної академії наук. Однак зрозумів, що хоче захищати громадян та підтримувати на належному рівні публічну безпеку та порядок у столиці.

Майбутній правоохоронець успішно склав тести та пройшов навчання. Після закінчення первинної професійної підготовки розпочав свою кар’єру на посаді дільничного офіцера поліції у Шевченківському районі столиці.
«Коли бачиш, що твоя робота не марна – не потрібно іншого стимулу»,- Олександр Карпович


«Я збагнув, що хочу бути поряд із громадянами, боротись зі злочинністю, і в 2013 році вдягнув погони. Кожного дня намагаюсь допомагати громадянам впоратись з проблемами, дати поради. Коли бачиш, що твоя робота не марна – не потрібно іншого стимулу», - розповів старший лейтенант поліції Олександр Карпович.

З початку року дільничний офіцер поліції особисто склав понад 70 адміністративних протоколів за скоєння мешканців столиці різних порушень. Зокрема до них можна віднести порушення громадського порядку, перебування у громадських місцях в алкогольному сп’янінні, дрібні хуліганства та порушення правил карантину людей. Крім того, розкрив не одну крадіжку.

«На моїй території обслуговування проживає понад чотири тисячі осіб. Вважаю, що тільки наполегливою працею можна досягти успіху у будь-якій справі. Адже робота дільничного цікава та надзвичайно складна. Аби досягти поваги та підтримки мешканців району, потрібно бути перш за все людиною, розуміти проблеми та бути завжди поруч»,- додав дільничний офіцер поліції.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии