Анна Бояркіна: «Одного дня я вирішила змінити життя і стала поліцейською»

Жінка декілька років працювала бухгалтером у приватній компанії, але зрозуміла, що її покликання зовсім інше, і не жалкує про свій вибір. Близькі поставились з розумінням та підтримали кардинальну зміну професії.

У 2008 році дівчина розпочала службу в Оболонському управлінні поліції дільничним офіцером. І сьогодні офіцер поліції займає гідне місце поряд із чоловіками, здобула повагу і довіру серед колег.

Анна Бояркіна: «Одного дня я вирішила змінити життя і стала поліцейською»


Анна Бояркіна зізнається, що робота дільничного складна, але досить цікава:

«Жінка у формі правопорушниками сприймається краще. Тому я завжди з розумінням ставлюсь до людей, намагаюсь допомогти їм вирішити питання, з яким звертаються до поліції. За тринадцять років роботи звикла, що місцеві мешканці впізнають мене в обличчя і навіть підходять у магазині чи на прогулянці».



Такі поліцейські як Анна Бояркіна руйнують стереотипи, відносно того, що служба в органах – не жіноча справа. Представниць прекрасної половини людства серед працівників поліції стає все більше.

«Для мене важливо, щоб був мир у душі та згода з самою собою. А таке буває тільки тоді, коли жінка реалізована - не тільки як професіонал, але і як мати, дружина, подруга», - зазначила дільнична.



Поза службою Анна Бояркіна любляча дружина та мама 8-річного сина. Хлопчик завжди бере маму за приклад і пишається нею. Весь вільний час поліцейська приділяє родині, яка любить спільний активний відпочинок та подорожі.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии