У Дніпровському районі столиці патрульні поліцейські затримали молодика з наркотиками

При собі правопорушник мав 25 згортків із речовиною, схожою на амфетамін. Вилучені заборонені речовини направили на експертизу.

Під час патрулювання території Дніпровського району правоохоронці помітили хлопця, який при наближенні поліцейського авто помітно занервував. Тож поліцейські вирішили провести перевірку.

У Дніпровському районі столиці патрульні поліцейські затримали молодика з наркотиками


Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, у ході поверхневого огляду слідчий виявив у чоловіка 25 згортків із наркотичною речовиною, зовні схожою на амфетамін:

«Молодик пояснив, що наркотики придбав через мережу Інтернет та зберігав із метою збуту. Хлопець затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 21-річний мешканець Черкаської області, який раніше не мав проблем із законом».



Правоохоронці вилучили заборонені речовини та відправили на проведення експертного дослідження. Також поліцейські перевіряють походження вилученого та встановлюють можливих спільників затриманого.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.



Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии