У Києві оперативники затримали двох іноземців за крадіжку з автівки

Зловмисники проникли до автомобіля через незачинені двері та викрали звідти майно власника. За скоєне їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

У Києві оперативники затримали двох іноземців за крадіжку з автівки


Під час патрулювання території Голосіївського району на вулиці Вільямса співробітники карного розшуку помітили підозрілих осіб із сумками та вирішили зупинити їх. У ході перевірки вмісту пояснити походження речей чоловіки не змогли та зізнались у крадіжці.



Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку Віталій Отрудько, поліцейські встановили, що правопорушники приїхали до столиці з Одеси:

«Затримані – 46-річний та 27-річний громадяни іноземної держави. Зараз ми перевіряємо їх причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста. Зловмисників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».



За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам оголошено про підозру. Їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии