У Києві розпочався перший етап тренінгів для поліції діалогу

Метою проведення занять є удосконалення роботи та реагування працівників відділу превентивної комунікації під час масових заходів.

У Києві розпочався перший етап тренінгів для поліції діалогу


У рамках проекту стратегічних комунікацій та роботи з натовпом у Києві фахівці Національної академії Служби безпеки України спільно з представниками громадських організацій розпочали проводити тренінги для працівників поліції діалогу.



Як розповіла начальник відділу превентивної комунікації поліції Києва Вікторія Азарова, під час занять тренери розглянуть основні проблеми, з якими зіштовхуються правоохоронці – це ведення переговорів, вирішення кризових ситуацій:

«Ми обговорюємо надзвичайні та типові ситуації, які можуть скластись під час масових зібрань громадян, а також удосконалюємо моделі спілкування та поведінки з різними категоріями осіб».



У свою чергу, професор Національної академії Служби безпеки України Лариса Компанцева додала, що участь у тренінгах працівників правоохоронних органів, представників засобів масової інформації, громадських організацій та блогерів удосконалить взаємодію між різними інституціями:

«У нас є важливе спільне завдання, а саме налагодження комунікації під час забезпечення публічної безпеки та правопорядку на масових заходах».


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии