У Києві оперативники затримали псевдомінера медичних установ

Жартівником, який надав у поліцію неправдиву інформацію про замінування, виявився житель Київської області. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

Кілька днів тому до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що у Києві заміновані медичні підстанції. У результаті правоохоронці ретельно обстежили 24 заклади: під час перевірок не виявлено жодних підозрілих предметів чи небезпечних речовин.

Під час оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу, яка здійснила анонімний дзвінок до правоохоронних органів. Згодом правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився мешканець Київської області, 1983 року народження.

Свій вчинок чітко пояснити поліцейським чоловік не зміг. Правоохоронці виявили та вилучили у нього речовий доказ – мобільний телефон, з якого він здійснив виклик.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии