Сергій Князєв представив нового керівника поліції Київщини

Очолив поліцію Київської області Андрій Нєбитов. До цього він обіймав посаду заступника начальника обласного управління поліції. Голова Національної поліції України представив нового керівника сьогодні, 17 липня, під час робочої наради у Головному управлінні поліції Київщини.

Сергій Князєв представив нового керівника поліції Київщини


Нарада відбулась за участю голови Київської обласної держадміністрації Михайла Бно-Айріяна, представників прокуратури області, інших силових структур МВС.
Рішення про призначення нового керівника поліції Київщини було прийнято після завершення службового розслідування за фактом трагічної загибелі 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому.
Так, за результатами поліцейського розслідування притягнуто до відповідальності 12 працівників поліції. З них 6 керівників районного відділу поліції звільнено з посад. Керівників управління превентивної діяльності притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
Зараз на заміщення вакантних посад у Переяслав-Хмельницькому відділі поліції оголошений конкурс з числа чинного поліцейського резерву.
Сергій Князєв звернувся до особового складу поліції Київщини, наголосивши, що сьогодні суспільство вимагає поліції безпеки.



«Саме блок безпеки – наша найбільша відповідальність. Подія, що призвела до смерті хлопчика у Переяслав-Хмельницькому, лягла чорним клеймом на всю роботу поліції. Однак ми щоденно повинні повертати довіру людей», – підкреслив Голова Нацполіції.



Департамент комунікації Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии