У Києві правоохоронці затримали чоловіка за смертельне поранення жінки

Потерпіла померла до приїзду карети «швидкої». Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєному злочині. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Вчора кияни повідомили у поліцію, що поряд зі школою на вулиці Вишгородській на землі лежить жінка. На місце події виїхали слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції та лікарі "швидкої", які виявили на тілі потерпілої колото-різані рани та констатували її смерть.

Поряд із жінкою перебував чоловік, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. При собі він мав сумку, в якій поліцейські виявили ніж зі слідами крові. У подальшому він пояснив, що разом із нею вживав спиртні напої, а що трапилося далі – пояснити не зміг. Прийшов до тями лише тоді, коли його розбудили поліцейські.

У Києві правоохоронці затримали чоловіка за смертельне поранення жінки


Зловмисника затримали відразу на місці скоєння злочину у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 47-річний киянин, який раніше відбував покарання за аналогічний злочин.



За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігуранту оголошено про підозру. За вчинене йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии