Київські оперативники затримали викрадача іномарки в Оболонському районі

Після угону чоловік сховав авто в орендованому боксі та намагався розібрати на запчастини. Завдяки відео з камер системи «Безпечне місто», поліцейські знайшли транспортний засіб та встановили особу зловмисника. Фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Київські оперативники затримали викрадача іномарки в Оболонському районі


На спецлінію 102 надійшло повідомлення від киянина, що на вулиці Героїв Дніпра з паркового майданчика під будинком зникла його автівка «Мазда».

На місці скоєння злочину працювали слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції та співробітники карного розшуку.


Як розповів начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков, правоохоронці опитали власника викраденого автомобіля та розпочали оперативно-розшукові заходи з метою затримання зловмисника:
«Ми переглянули записи з камер відеоспостереження системи «Безпечне місто» та встановили маршрут руху викраденого транспортного засобу. Співробітники карного розшуку з’ясували, що після викрадення автоугонщик заховав іномарку в орендованому боксі на вулиці Тополевій. Далі викрадач намагався розібрати та продати авто на запчастини».



Під час обшуку слідчі виявили підробні державні номерні знаки, а також пристрій для сканування. Правоохоронці затримали та доставили до районного управління поліції 44-річного мешканця Київщини, а речові докази направили на експертизу.



Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі Оболонський районний суд, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии